SALGOTARJAN.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nógrád Megyei Szuperinfó 2024/09
Nógrád Megyei Szuperinfó 2024/09
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Nógrád Megyei Szuperinfó 2024/06
Nógrád Megyei Szuperinfó 2024/06
Nógrád Megyei Szuperinfó 2024/05
Nógrád Megyei Szuperinfó 2024/05
Nógrád Megyei Szuperinfó 2024/04
Nógrád Megyei Szuperinfó 2024/04
Dupla Strandépítők-sikert hozott a hétvége Szuperinfó Hírek - A férfiak remek játékkal hozták a kötelezőt, a hölgyek az első idei győzelmüket könyvelhették el az előző fordulóban.
Vérszegény első félidei teljesítménnyel kapott ki idehaza a Salgótarjáni KSE Szuperinfó Hírek - Dániel Péter nem volt elégedett a látottakkal a MEAFC elleni rangadón. Mutatjuk a részleteket!
Ismét életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Salgótarjánban Szuperinfó Hírek - Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő vasárnap délután egy Gorkij körúti lakásban, Salgótarjánban. A helyi hivatásos tűzoltók megvizsgálták a levegő összetételét, méréseik pedig kimutatták az ingatlanban üzemelő gázkazán közelében a veszélyes gáz jelenlétét.
Idén is megrendezik a Tavaszi Tárlatot a salgótarjáni múzeumban Szuperinfó Hírek - A salgótarjáni múzeum a hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg egy bejegyzésben, hogy idén is megrendezik a Tavaszi Tárlatot, együttműködve Salgótarján önkormányzatával. Az esemény kiváló lehetőséget adhat arra a kortárs művészeknek, hogy bemutassák alkotásaikat, amelyeket a válogatót követően nívós szakmai zsűri fogja majd díjazni.
A kreativitás és a móka birodalmává vált a salgótarjáni könyvtár Szuperinfó Hírek - A kézművesség jegyében farsangolhattak a napokban a látogatók a Balassi Bálint Könyvtárban.
Krepuska Expressz, lakástüzek: érdekes témákat járnak körbe a Hír FM-en hétfőn reggel is Szuperinfó Hírek - Hétfő reggel a halálos lakástüzek megelőzése, majd a Krepuska Expressz érkezése kapcsán hallhatnak egy-egy összeállítást a Hír FM-en.


Fizetett hirdetések

A Strandépítő csapatai is győzelemre törnek a hétvégén Szuperinfó Hírek - A Strandépítők KC női együttese hazai pályán, míg a férfiak idegenben játszanak bajnoki mérkőzést hétvégén.
Éjszakába nyúlóan vigadtak a jótékonysági bálon a Karancs-völgyi települések lakói Szuperinfó Hírek - Teltházas farsangi bálon mulatott Karancs-völgy apraja-nagyja a napokban a karancsaljai polgármesteri hivatal nagytermében.
Értékes győzelmeket értek el hétvégén a Salgótarjáni BTC utánpótláscsapatai Szuperinfó Hírek - A Salgótarjáni BTC U17-es és U19-es csapata is idegenben szerzett értékes három bajnoki pontot.
Versmondó délutánon szavaltak a salgótarjáni fiatalok Szuperinfó Hírek - Egy különleges délutáni program keretein belül ismerkedhettek meg jobban a szavalás művészetével a Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolájának alsó…
Kelepelő vándoroknak készültek a fészekalapok a salgótarjáni látogatóközpontban (fotók) Szuperinfó Hírek - Sorra készültek a gólyafészekalapok szombaton a Baglyas-kő Vár Természetvédelmi Látogatóközpont udvarán. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság által meghirdetett programhoz szép számú érdeklődő csatlakozott, akik a jó hangulatú esemény során a látogatóközpont gólyáit is megcsodálhatták „ebéd közben”.
Tanulmányi úton jártak az Aquincumi Múzeum kollégái Salgótarjánban és Szécsényben Szuperinfó Hírek - A salgótarjáni Dornyay Béla Múzeumba és szécsényi MNM Forgách-Lipthay Kastélymúzeumba látogattak el egy szakmai tanulmányút apropóján a budapesti BTM Aquincumi Múzeum és Régészeti Park munkatársai, akik betekintést nyerhettek az intézmények gyűjteményeinek legszebb és legértékesebb darabjai közé.
Győzelemmel zárta felkészülését a Salgótarjáni BTC csapata Szuperinfó Hírek - Az utolsó felkészülési mérkőzését már élőfüves pályán játszotta le a Salgótarjáni BTC együttese a Füzesabony csapata ellen a Tóstrandi Sporttelepen.
Személyautó döntött ki egy villanyoszlopot Salgótarjánban Szuperinfó Hírek - Baleset miatt riasztották a salgótarjáni tűzoltókat szombaton.


Fizetett hirdetések

Tiszta udvar, rendes ház

Megkönnyítheti az életünket, ha lehetőségként fogjuk fel a nagytakarítást, nem pedig kötelezettségként. Sipos Nina Vivien gondolatai.